Back to All Events

Monica Heldal - Parkteatret i Moss

Det snakkes ofte om karrierer som tar av som en rakett, men sjelden stemmer uttrykket så godt som i Monica Heldals tilfelle. Debutalbumet "Boy From The North", som ble overstrødd av strålende anmeldelser og terningkast fem fra blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og Bergensavisen - bare for å nevne noen.

Triumfferden fortsatte med oppvarming for storheter som Tom Petty, Bjørn Eidsvåg og Ben Howard. Debutalbumet innkasserte også to Spellemannpriser for Beste popsolist og Beste nykommer, Gramo-stipend, og 21 uker på den norske albumlista. Stort bedre kan det rett og slett ikke gjøres.

Konsertpublikumet har også mye å se frem til, fra en artist som har pusset liveferdighetene ytterligere siden hun trollbandt de fremmøtte på Øyafestivalen i 2013, før hun idet hele tatt hadde albumdebutert. Starten på Monica Heldals historie var magisk, og fortsettelsen ser ut til å bli like fantastisk.

Earlier Event: April 28
Monica Heldal - Parkteatret