Back to All Events

FIIN Årgang går på Limpinnen - Parkteatret i Moss

FIIN Årgang er ikke utgått på dato, men vandrer freidig videre på de skrå bredder. Denne gangen havner vi på Limpinnen der vi treffer husverten Holger  sammen med den finske servitøren  Marja-Liisa som ikke alltid er så nøye med etikette og korrekt behandling av gjestene. Mange høyrøstede og hurtigdrikkende gjester befinner seg på Limpinnen sammen med en litt for liberal sogneprest som setter sin lit til guds nåde og tilgivelse. Publikum vil også få oppleve kjærlighet, lengsel, svik og bedrag sammen med sjømannen Karl og den unge mossejenta Marta.

I tillegg har naturligvis Årgangen også framtidsplanene for Moss og omegn klare. Og, som alltid: Med gode, politiske løsninger.

Vår kjære venn Jens har vi ikke glemt – nå med (enda en) ny dame!

Over dette tragiske og komiske lystspillet våker to engler – en hvit og en svart.

FIIN Årgang stiller som vanlig med stort sett selvlagde tekster. Torgeir Willadssen har stått for hovedutformingen av stykket. Eivind Rasten har regien.

Velkommen!