Back to All Events

Bli kjent med meg - Litteraturhuset Fredrikstad

Møt menneskene bak flyktningerdebatten og hør historier på tvers av landegrenser. Prosjektet startet med en gruppe ved Fredrikstad internasjonale skole. Det blir fortellinger fra hjemland, oppvekst, flukt og møte med Norge. Kvelden blir fylt med stemmer fra Syria, Nigeria, Litauen, Somalia, Sudan, Kurdistan og Norge.
Regi ved Karl Erik Solgård.

Prosjektet er en del av kommunenes 450 års jubileum.Våren 2017 hadde tre av disse en opptreden på Haugåsen ungdomsskole. Målet var å gjøre ungdommene kjent med menneskene bak debatten i media om flyktninger, skape dialog og bygge ned barrierene for å bli kjent med mennesker med en annen bakgrunn. 

Pris: Gratis
Sal: Joker
Arrangør: Fredrikstad kommune
http://litthusfred.no/events/bli-kjent-med-meg/