Back to All Events

Ronja Røverdatter - Forestillingen spilles i "Black Box" på Kirkeparken vgs - avdeling musikk, dans, og drama

Moss kulturskoles teatergruppe RABALDER presenterer forestillingen Ronja Røverdatter.

En voldsom uværsnatt fødes to barn inn i to rivaliserende røverbander. Ronja - datter av Mattis og Lovis, vokser opp i Mattisborgen. Når hun blir gammel nok til og ferdes alene i skogen møter hun Birk Borkasønn, den jevnaldrende gutten fra den rivaliserende røverbanden. Sammen trosser de skogens mange farer og fedrenes innbyrdes kamp. 

Regi: Hilde Holme.

Forestillinger finner sted på Kirkeparken VGS Black Box Lørdag 22/4 og søndag 23/4  kl.18.00

Pris: voksen kr. 100,- / barn kr. 50,-.

 

Om teatergruppen Rabalder:

Rabalder:
Alder: 13-19 år
Undervisningen foregår på Kirkeparken videregående skole. I høstsemesteret lærer elevene om bruk av stemme, kropp og bevegelse. Gjennom teaterøvelser og lek lærer de å improvisere. Det legges stor vekt på at elevene skal bli trygge på hverandre og at gruppen skal bli godt kjent. I vårsemesteret øves det til forestilling. Elevene får utdelt manus, roller og øve-planer slik at prosessen blir så effektiv som mulig. Elevene får delta i en forestilling der lys, lyd, kostymer, scenografi er med på å skape en fin ramme.