Back to All Events

Valgt det - fortellerteater om menneskehandel - Litteraturhuset Fredrikstad

Menneskehandel er verdens nest største illegale økonomi, større en narkotikahandel. Opp mot 45 millioner mennesker i dag lever i et moderne slaveri. Forestillingen er basert på fakta og historier fra virkeligheten om mennesker som handelsvare. Skuespiller Astrid Elise Sæterøy og forteller Beathe Frostad har i samarbeid med regissør Aslak Moe og dramaturg Marianne Sævig, jobbet ut fra spørsmålet; Hva er et fritt valg? De har studert rettssaker, dommer, artikler, diskusjoner, bøker, dokumentarfilmer, spillefilmer. De snakket med ofre for menneskehandel, bistandsadvokater, statsadvokater, mennesker i hjelpeapparatet, krisesentre, Kirkens bymisjonen sitt senter for ofre for menneskehandel, traume psykolog, Kripos og var med Menneskehandelgruppen i Oslopolitiet ut på nattpatrulje. Pris: 200/100 Sal: Egalia Arrangør: Rotaryklubbene i Fredrikstad http://litthusfred.no/events/valgt-det-fortellerteater-om-menneskehandel/ https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=222&arrnr=2944