Back to All Events

Backyard Drifters - EKSTRA KONSERT - Lørdag 15. April 2017 - Sellebakk


EKSTRA KONSERT - LØRDAG 15. APRIL 2017 Backyard Drifters er et rockabilly/rock’n roll band fra Østfold området. Dagens besetning har holdt sammen siden februar ’14 og består av Terje Ekeberg på vokal/gitar, Lars Hole på gitar/vokal, Cato Harlem på trommer, Freddy Fox lead gitar/vokal og Mads Mikkelsen på kontrabass. Alle medlemmene er erfarne musikere, og har spilt i mange år Det serveres både kjente og mindre kjente covers i tillegg til en del sjølproduserte låter. Gruppa planlegger å gå i studio i løpet av vinteren. Det jobbes med nye låter og bandet er riktig så spillesugne om dagen. Backyard Drifters er inspirert av blant andre Eddie Cochran, Ronnie Self, George Jones, Brian Setzer… Konserten under Rockabilly-dagen er UTSOLGT, men Backyard Drifters setter opp en EKSTRA KONSERT for alle dere som ikke har fått sikret dere billetter til fredagskonserten! BILLETTPRIS: KR. 150,- Billettavgift tilkommer billetter som kjøpes www.ticketco.no Billetter selges også på Glomma Pub, Sellebakk