Back to All Events

Backyard Drifters - Rockabilly Konsert 14.04.17 - Sellebakk


KONSERTEN ER UTSOLGT! Billetter til EKSTRA KONSERT her:https://prodj.ticketco.no/backyard_drifters__ekstra_konsert__loerdag_15_april_2017 Backyard Drifters er et rockabilly/rock’n roll band fra Østfold området. Dagens besetning har holdt sammen siden februar ’14 og består av Terje Ekeberg på vokal/gitar, Lars Hole på gitar/vokal, Cato Harlem på trommer, Freddy Fox lead gitar/vokal og Mads Mikkelsen på kontrabass. Alle medlemmene er erfarne musikere, og har spilt i mange år Det serveres både kjente og mindre kjente covers i tillegg til en del sjølproduserte låter. Gruppa planlegger å gå i studio i løpet av vinteren. Det jobbes med nye låter og bandet er riktig så spillesugne om dagen. Backyard Drifters er inspirert av blant andre Eddie Cochran, Ronnie Self, George Jones, Brian Setzer… Backyard Drifters leverer definitivt varene under årets første Rockabilly - dag i forbindelse med Fredrikstad 450 års jubileum. BILLETTPRISER: Utstillere Kr. 100,- >> Ved påmelding til post@prodj.no får utstillere en TicketCo Promo-Kode som brukes ved kjøp av billett. Ikke utstillere Kr. 150,- >> Ordinær billett. Billettavgift tilkommer billetter som kjøpes www.ticketco.no