Back to All Events

Konsert - Oslo Domkor til Fredrikstad Domkirke for å fremføre et av musikkhistoriens største og viktigste verk - Bachs Matteuspasjon

Publikum i Østfold kan oppleve et av vårens desidert største musikalske høydepunkter når Oslo Domkor og Barokkanerne besøker Fredrikstad Domkirke Skjærtorsdag. Gjestene fra Oslo skal fremføre Johann Sebastian Bachs største verk, Matteuspasjonen, med et stjernespekket solistlag. Dirigent er Vivianne Sydnes.

Mat for sjelen

Bachs Matteuspasjon, skrevet en gang før 1736, er et av musikkhistoriens viktigste verk. Den er vakker og bevegende, med sine beskrivelser av en rekke emosjoner – fra dyp fortvilelse til kjærlighet og hengivenhet. I Matteuspasjonen samlet Bach elementer av musikk, poesi og drama i et mesterverk som er intrikat og uendelig variert. 

Lenke til billettsalg:
https://www.ticketmaster.no/event/matteuspasjonen-billetter/532005