Back to All Events

Konsert: Her Majesty, Desertör & Hate This - St.Croix-huset

Her Majesty: Det er vel bare i Norge det kan skje, at et band dannes i mørket, i vinternatten. Her Majesty tar med seg vintermørket i sitt register slik vi kjenner det i band som Madrugada, Highasakite, Minor Majority og blander det inn med inspirasjon fra band som Dry The River, Mumford & Sons og en eminent Jeff Buckley. De beskriver sin egen musikk som «indie-folk-pop-rock med sjelen til en blå mann» og det eneste de er redde for er å bli dyttet inn i èn bestemt sjanger.Første EP, "The Pilgrim", ble sluppet selvstendig og digitalt i 2016. To singler er sluppet senere. Desertør: Tekst av Eirik Gurandsrud i musikknyheter.no: «Fredrikstad-bandet Desertör debuterte i 2015 med den drivende gode Vol. 1. Debuten hadde både rockefot og meloditeft. I løpet av året har det skjedd noen utskiftinger i bandbesetningen. Blant annet har forfatter Jon Øystein Flink fått et fint grep om en av gitarene. I desember slapp Desertör en ny låt, Christers blues. Den er både mørk og mollstemt, som bandets øvrige låter, men har i tillegg en overraskende fin popfølsomhet.» Det ryktes at de slippes en ny plate rundt 1. april Hate This Hate this er et punkband fra Moss. Bandet er inspirert av mange band å har blitt sammenlignet med tidlig Torbonegro blandet med Green Day. Gutta slapp plate i august, og en ep tidligere i år. Hate This spiller energiske låter med høyt tempo. Bill: 200 kr 18 års grense Arrangør: FMV i samarbeid med St Croix-Huset