Back to All Events

Fame - A.P.P.L.A.U.S - Parkteatret i Moss

«UNGDOM – DRØMMER – KJÆRLIGHET – SANG – DANS»

FAME er en amerikansk filmmusikal og ungdomsdrama fra 1980 regissert av Alan Parker. Filmen ble meget populær i sin samtid og har dannet utgangspunkt for en TV-serie, en scenemusikal og en realityserie. I 2009 kom en nyinnspilling som vår oppsetning er basert på.

FAME følger åtte studenter med forskjellig bakgrunn og drømmer som går på High School of Performing arts i New York. Her blir elevene skildret fra deres første audition til de er ferdige på skolen tre år senere. Som i vår hverdag tar noen snarveier og mislykkes, andre modnes og realiserer drømmene sine.

FAME treffer oss like mye i dag. Vi lar oss stadig påvirke av sosiale medier og fokus på «vellykkethet» hvor enn man snur seg. FAME viser at det faktisk ikke bare handler om glamour, men at det faktisk er en hverdag for oss alle.

Tittelsangen «Fame» er blitt verdenskjent og FAME vant to Oscars for beste musikk og beste sang og ble nominert i ytterligere fire kategorier

34 APPLAUSere, i alderen 15-19 år, tar deg med til FAME-skolen. Et profesjonelt orkester med 8 musikere, samt scenografi, lyd og lys, gir en fantastisk ramme for en fin opplevelse for alle.