Back to All Events

Purple Rain - en hyllest til Prince - Sarpsborg scene

Med bl.a. Amina Sewali, Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo. Vert og "storyteller": Christer Falck.

Så er det endelig klart: Fredag 10. februar inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Sarpsborg - med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som guide og "storyteller"!

I grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Amina Sewali, Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert.

Prince-tributekonserten på Sentrum Scene i Oslo ble utsolgt på bare tre dager, og etter press fra publikummere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien.

Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle.

Vi lover…nei, vi garanterer at du vil gå ut i Sarpsborgs vinternatt litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett "PURPLE RAIN – en hyllest til Prince".