Back to All Events

Purple Rain - en hyllest til Prince - Parkteatret

Med bl.a. Amina Sewali, Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo. Vert og "storyteller": Christer Falck.

Så er det endelig klart: Lørdag 4. mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Moss - med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som guide og "storyteller"!

I grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Amina Sewali, Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert.

Prince-tributekonserten på Sentrum Scene i Oslo ble utsolgt på bare tre dager, og etter press fra publikumere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien.

Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle.

Vi lover… nei, vi garanterer at dere vil gå ut i vinternatten i Moss litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett «PURPLE RAIN – En hyllest til Prince”. 

Restriksjoner

Det er ingen nedre aldersgrense på arrangementet, men barn under 15 år anbefales å være i følge med en voksen person. Dørene åpner en time før arrangementets start.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement. 
Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis (studentbevis o.l).