Back to All Events

WINEMAKERS DINNER - Festiviteten i Sarpsborg

WINEMAKER´S DINNER

FREDAG 31. MARS KL 19.00 FÅR VI BESØK AV GIACOMO BOSCAINI FRA VINHUSET MASI, SOM LIGGER I VERONA, ITALIA.

Vi har igjen gleden av å  invitere til vinkveld på Festiviteten! 

Giacomo Boscain er syvende generasjon hos vinhuset Masi i Italia. Han har et enormt engasjement i familiebedriften og reiser blant annet verden rundt for å dele sin vinglede og unike vinkunnskaper. Med sin store pasjon for vin, er han med på å drive tradisjonene og ambisjonene til verdens ledende Amaroneprodusent videre etter selveste Mr. Amarone, onkel Sandro Boscaini.


 
Kvelden vil starte med aperitif og snacks.
Deretter vil dere få servert 6 fantastiske viner til
5 retter som er laget spesielt for å passe til vinene.

Pris pr person kr 1095,-

Velkommen til Winemaker´s dinner med den legendariske familieprodusenten Masi!


 
Giacomo Boscain vil guide oss gjennom vinene under måltidet.

Gled dere til en helaften!

 

Les videre for mer informasjon om Masi!

Historien om Masi er historien om en familie og deres vinmarker i Verona, i Veneto.
Navnet Masi kommer fra vinmarkene Vaio dei Masi, i hjertet av Valpolicella Classica, som familien Boscaini kjøpte i 1772. Familien har siden den gang vært kjent som den historisk viktigste Amarone-produsenten i Italia. Vaio de Masi er blant de best beliggende vinmarkene langs åsryggene i Veneto; godt eksponert for lange solfylte dager, kombinert med det tempererte klimaet ved Gardasjøen.
Helt fra slutten av 1700-tallet har disse vinmarkene produsert førsteklasses viner fra druesortene Corvina, Rondinella og Molinara - de tradisjonelle druesortene i dette området av Nord-Italia.
Masi laget den opprinnelige ripasso-vinen for første gang i 1964, vinen som nå kalles Campofiorin. Det er Amarone-viner Masi allikevel er mest kjent for.
Masi er alene om å produsere fem forskjellige Amaroner, hver med sin særegne stil: Costasera, Costasera Riserva og enkeltvinmarks amaronene Campolongo di Torbe, Mazzano og Serego Alighieri Vaio Armaron. Fellesnevneren for alle disse vinene er den kompromissløse kvaliteten. Masi kontrollerer drøyt 150 hektar i Veneto-området, men har også vinmarker i Tupungato Valley i Mendoza i Argentina.
 

HJERTELIG VELKOMMEN!

Begrenset med plasser. For påmelding:
Telefon 69133000
post@festivitetensarpsborg.no