Back to All Events

Fermentert matkurs rawfood og levende mat - Vispen Grendehus

Fermentering av mat og drikke er i vinden som aldri før og det er enklere enn hva mange tror. På dette kurset lærer du om fermentering og alt du trenger for å komme deg i gang og lykkes. Earlybird pris ved påmelding innen 15. mars! -Kraftmat/Supermat – melkesyregjæret mat som er full av de gode bakteriene vi trenger og enzymer! Ta vare på tarmen! -Enkelt å lage og du kan også bevare frukt og grønt i beste sesong når det er høyest næringssinnhold! På kurset vil du blant annet lære å lage: Surkål Kimchi Vannkefir/Kombutcha Kokosyoghurt Syltede agurker med dill Salsasaus, pikant Alle rettene blir demonstret og med smaksprøver! Foruten å få smake på fermentert mat og drikke, får du være med å lage surkål som du tar med deg hjem. Du får også et eget oppskriftshefte! Kurset er uten gluten, melk og sukker! Kursleder Trine Berge, rawfoodkokk, velvære coach og kundalini yogalærer har gitt ut flere bøker om helse og sunn livsstil. Hennes siste bok "Rawfood" ble utgitt i 2015 og ble måndens bok i boklubben "Energica". Er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, det annerkjente Matthew Kenney Academy. Trines fokuser å inspirerer til balanse, glede og kreativitet ved å lage sunn & næringsrik rawfood, smoothies og juicer, og hvor enkelt det kan gjøres i hverdagen. Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat. Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om. Earlybird pris på 995,- ved påmelding innen 15. mars. Etter det er pris 1090,- inkluderer oppskriftshefte og surkål på krukke med deg hjem. Påmelding er bindende, men du kan sende en annen hvis du blir forhindret fra å komme selv. ARRANGØR: Tid for Balanse - Rose Mari Jacobsen Påmelding gjøres vi www.Deltager.no og du finner link over, får du problemer med påmelding eller har andre spørsmål send epost til:Info@trineberge.com https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=194509&hash=0F1D564355E9D32D0AA0E6DAA81793AA