Back to All Events

I samma båt – Alexander Hermansen på Askim Kulturhus

I samma båt – Alexander Hermansen

En soloforestilling med Alexander Hermansen.
Alexander Hermansen, er en av Østfolds mest aktive og allsidige artister. Han har i snart 25 år stått på diverse scener rundt om som sanger, skuespiller, konferansier og mye mer. Nå, for første gang, er han klar for en helaftens forestilling basert på egne tekster og musikk – mutters alene på scenen!
«I Samma Båt» byr på små og store historier om livet, alt satt inn i en maritim kontekst – og selvfølgelig på bred Østfold-dialekt. For, som mange vet, er Alexander en havets mann!
Vi kan love en varm, vemodig og lun forestilling – som også inneholder rungende allsang og latter! Forestillingen hadde urpremiere i september 2016, og skal turnere rundt om i Norge i høst 2016 og vinter 2017.
Regi: Thomas Glans
Musikalsk konsulent: Svein Gundersen