Back to All Events

Foredrag: Ja, - jeg vil utvikle meg! - Villa Hjerterom

Vi inviterer til foredragskveld om forandringslyst og forandringsevne. # Sandra Shepherd holder foredraget; ”Ha det så bra som mulig!” Foredraget er hennes personlige fortelling om det å leve med kreft fra hun var 9 år. I foredraget forteller om hvordan hun tenker, og hva hun gjør for å ha det så godt som mulig i sitt liv. Foredraget er muntert, vakkert og lærerikt. # Egil Arne jobber som psykolog og holder foredraget; ”Forandring. Nå!” Foredraget handler om hvordan man utvikler evnen til å forvandle tanker og følelser til det mer positive. I tillegg til å være utdannet psykolog har Egil Arne erfaringer fra kriser i eget liv han deler med publikum. Foredraget er morsomt, inspirerende og faglig forankret. # Foredragskvelden egner seg for folk som ønsker å bli inspirert til å gjøre viktige forandringer i livet sitt , den egner seg for folk som strever med helse og den egner seg for folk som har glemt de nære ting i sine travle liv. # Pause med enkel bevertning. :-)