Back to All Events

Lux aeterna, Fredrikstad domkirke kl. 19

Dette er nok den mest spirituelle konserten Borg domkor har hatt på lenge. Komposisjonene av Pärt, Britten og Duruflé bølger og flyter inn og ut av opprør og ro. Krevende å synge, underlig oppløftende å lytte til.

I anledning Maria budskapsdag søndag 26. mars og den forestående påsken har vi bestemt oss for å imitere livet og la sorgen og gleden vandre til hope. Vi skal framføre noe eksplosivt jublende og lekent, noe stille og rent. Midt i det hele framfører vi det vidunderlige, lange sveipet som Duruflés Requiem er. 

Magne Harry Draagen: Laudate dominum
Fredrik Sixten: Jubilate deo
Benjamin Britten: A hymn to the virgin
Arvo Pärt: Magnificat
Maurice Duruflé: Requiem
Jehan Alain: Choral dorien

Pris: kr. 225 ved kjøp i døra eller på kinoen, Vipps kr. 200.