Back to All Events

Fifi von Tassel presents: Sarpsborg Extragavanza - Kulturhuset Gleng

Fifi von Tassel er en internasjonal, prisvinnende artist, og har de siste årene satt opp en rekke forestillinger i Oslo og omegn. Forestillingene har gått for fulle hus, og er ettertraktede av utenlandske artister.

Dette er hva jeg har skrevet på eventen: 

Fifi von Tassel og gjengen er nå klare for å ta Sarpsborg med storm!

Det blir et forrykende, sexy, morsomt og elegant show, med Fifi von Tassel og hennes medsammensvorne, og med seg har hun også den lokale burlesquestjerna Novelty Starr, som tråkket sine barndomsår på de Sarpsborgs grønne enger, og trolig brukte det meste av ungdomstiden sin på å henge rundt på det lokale kjøpesenteret. Nå har Novelty flyttet til storbyen og gjort burlesqueartist av seg, men hun kommer trolig aldri til å glemme hvor hun kommer fra, og har nå trommet sammen de beste av de beste for å gi Sarpsborg en kveld de sent vil glemme!