Back to All Events

EVENTYRET OM MOZART - Litteraturhuset Fredrikstad

Lørdag 25. mars 2017
Klokken : 13:00 - 14:00

Pris: 50/100,–
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Wolfgang Amadeus Mozart spilte piano da han var tre år gammel, og da han var fire år komponerte han sitt første musikkstykke. Pappa Mozart forsto tidlig at Wolfgang var en usedvanlig musikalsk begavelse, og han begynte å arrangere konsertturneer med lille Wolfi. Han opptrådde for konger, keisere, fyrster og kardinaler i de fleste land i Europa. Det kunne nok hende Wolfgang syntes det var slitsomt å humpe rundt i hest og vogn på sølete landeveier, men han elsket å komme til nye steder, og fremfor alt elsket han å skrive og oppføre musikk. Vi får se og høre eventyret om Mozart denne lørdagen.

Minken Fosheim forteller om Mozarts eventyrlige liv, fra han som liten gutt spilte for konger og keisere, til hans voksne liv som berømt komponist. Med seg har hun dukken Amadeus Marcellus Octavian Rosenstjert Larsen.

Helene Byhring Fosheim er dukkespiller og Christian Ihle Hadland spiller piano.

Passer fra 4-100 år.

Voksne: 100,–

Barn: 50,–