Back to All Events

Trine Rein – The Well - Askim kulturhus

Feat. Tony Carey

 Få artister kan måle seg med Trine Reins enorme stemmeprakt, og nå er tiden kommet for å vise enda flere sider av denne allsidige artisten. Etter noen særdeles innholdsrike år som vinner av NRKs The Hit 2014, finaleplass i NRKs Stjernekamp 2015 samt omfattende turnévirksomhet med nærmere 100 konserter i året har Trine Rein også hatt tid til å jobbe med et spennende prosjekt som resulterer i et nytt album med påfølgende turné vinteren 2017. I slutten av januar slippes det nye albumet, The Well, som er et studiosamarbeid mellom Trine Rein, Tony Carey og Ronni Le Tekrø.

I vinter reiser Trine Rein på turné med fullt band, og på enkelte utvalgte steder vil også Tony Carey være med på konsertene.

Trine Rein er en av de få norske artistene som har solgt mer enn en million album på verdensbasis. Hun fikk sitt store gjennombrudd med debutalbumet Finders Keepers i 1993, og Trine Reins hits inkluderer låter som Just Missed the Train, Stay With Me Baby og Torn. 

Tony Carey har lang fartstid i bransjen, og er kanskje mest kjent for sin tid i Ritchie Blackmore’s Rainbow. Siden den gang har han hatt en lang og innholdsrik solokarriere blant annet med sitt kritikerroste Planet P Project og med låter som Why Me og Fine Fine Day. 

Med sin neste års turné vil Trine Rein by på en forestilling med mange dimensjoner hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene. Trine er kjent for å by på seg selv med både historier og betraktninger fra sitt eget liv og karriere, og med denne konserten legger hun opp til å boltre seg på tvers av musikalske sjangere for å virkelig strekke seg som artist og sanger. Dette blir en innholdsrik konsertopplevelse hvor Trine ønsker å gi sitt publikum muligheten til å nyte disse nye bølgene av musikk, og bare sitte godt tilbake og slappe av mens hun fremfører både et velkjent, men også et forfriskende, nytt sound. Gjør deg klar for en skikkelig helaften i en salig blanding av musikalske krumspring og imponerende toner fra en artist som kan skilte med godt over 20 års erfaring i underholdningsbransjen.