Back to All Events

ODD NORDSTOGA - Litteraturhuset Fredrikstad

Fredag 24. mars 2017
Klokken : 20:00 - 22:00

Pris: 375,–
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Midt mellom populærmusikken og den norske tradisjonsmusikken leker Odd Nordstog seg med låter som «Ein farfar i livet», «Frøken Franzen» og «Kunsten å gå». Høsten 2016 utgav Nordstoga en plate med akustiske versjoner av egne låter. Denne kvelden får vi et nært møte med Nordstogas tolkninger av nye og gamle, kjente og kjære låter.

Her er Nordstogas egne ord om turneen:

«Det er no eit år sidan albumet ”Dette Landet” kom ut. Med låtar som ”Kunsten å gå”,  ”Diesel og Bensin” og ikkje minst tittel-låten ”Dette Landet”, har dette blitt ein av mine største suksessar til no. Det har vore fulle hus og stormande jubel nær sagt overalt. Tusen takk! No mønstrar eg på turnebussen igjen, og feirar dette albumet, og resten av låtane mine.

Med på lasset kjem også at eg spelte inn nokre låtar heime i akkustisk versjon i vår og no i haust. Dette blei så fint, tykte både katten min og plateselskapet, at me gjev det ut no i november. Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime” og inneheld låtar eg har laga, men som eg ikkje før har spelt inn sjølv, ein coverlåt av fantastiske Lars Winnerbäck og ellers mine eigne akkustiske tolkningar av, nettopp, meg sjølv.

Alt ligg til rette for ein musikalsk fullkomen kveld.»

Later Event: March 24
Sondre Lerche - Blå Grotte