Back to All Events

Egil Eldøen - Kulturhuset Gleng

TWP The Westcoast Planet har gleden av å invitere både medlemmer og ikke medlemmer til en intimaften med ingen ringere enn selveste Egil Eldøen på Glenghuset torsdag 23.mars kl. 19.30. Frontfigur og vokalist i Norske LAVA. Han har bak seg en lang og innholdsrik musikkkarriere. Har samarbeidet med hele den norske "eliten" og ikke minst hatt et tett og nært samarbeid med bl.a. Randy Crawford. Eldøen vil gi oss en helaften westcoast touch med livefremføringer og gode historier fra sin musikkarriere. Spørsmål fra salen vil det naturligvis bli anledning til også. Her blir det CD salg og signeringer.

Dørene åpnes klokka 1830 - arrangementet starter 1930. Pris for medlemmer Kr.150,- og Kr. 200,- for ikke medlemmer. Billetter kan kjøpes via Gleng eller direkte i døra (hvis du tar sjansen på at det blir ledige plasser). Velkommen til en groovy westcoast night!

Earlier Event: March 23
POESIFEST - Litteraturhuset Fredrikstad
Later Event: March 23
Opera på Bryggerhuset