Back to All Events

Bjarte Hjelmeland: I lånte fjær på Askim Kulturhus

Bjarte Hjelmeland kommer endelig til Askim Kulturhus! I humorshowet I lånte fjær får vi oppleve ham for alt han er verdt ellevill, varm, musikalsk og morsom. I lånte fjær byr på karakterer og personlige historier som gjerne er pakket inn i en musikalsk ramme. I lånte fjær er sett av 30 000 etter premieren i Bergen i vinter og har høstet knallkritikker. Hege Schøyen står for regien, og kjente humornavn som Pernille Sørensen og Ingrid Bjørnov har skrevet tekster. To musikere deltar på festen, og scenografien er ved Emmy-vinner John-Kristian Alsaker.
Bjarte vant Komiprisen 2016 for sin innsats med denne forestillingen. Terningkast 5 i både Bergens Tidende og Bergensavisen, som omtaler humorshowet som en fest av en forestilling der Bjarte briljerer!

Følg Bjarte på Facebook, se bilder og video:
www.facebook.com/bjarteshow