Back to All Events

PURPLE RAIN - EN HYLLEST TIL PRINCE - Brygga Kultursal Halden

PURPLE RAIN - en hyllest til Prince
Dette er en sittende forestilling.

Med blant andre Amina Sewali, Odd Einar Nordheim, Petter Aagaard, dansere og 7 manns orkester under ledelse av Kim Ofstad og Jonny Sjo.
Vert og storyteller: Christer Falck.

Så er det endelig klart: Fredag 17.mars inntar et stjernelag av artister, musikere og dansere Halden - med en forrykende hyllest til Prince! Gjennom et to timer langt musikalsk show får vi presentert høydepunktene i den fantastiske musikken som Prince skapte, med Norges fremste Prince-ekspert, Christer Falck, som guide og "storyteller"!

I grunnbesetningen medvirker de fenomenale Prince-tolkerne Amina Sewali, Odd Einar Nordheim og Petter Aagaard, pluss et syv manns orkester under ledelse av D'Sound-legendene Kim Ofstad og Jonny Sjo. Flere navn vil bli sluppet etter hvert.

Prince-tributekonserten på Sentrum Scene i Oslo ble utsolgt på bare tre dager, og etter press fra publikumere som ikke fikk sikret seg billetter, tar Prince-nestorene Christer Falck og Petter Aagaard nå altså hyllesten med seg ut på veien.

Christer Falck og Petter Aagaard har lang erfaring med Prince. De har drevet fanklubb, spilt i Prince-coverband, gitt ut tribute-cd, bok og til sammen sett Prince 86 ganger. De er også opptatt av å hedre mannens ære, så gjestene som skal være med er håndplukket fra øverste hylle.

Vi lover… nei, vi garanterer at dere vil gå ut i vinternatten i Halden litt mer lilla, litt mer funky og mye klokere på den lille store mannen fra Minneapolis etter å ha sett «PURPLE RAIN – En hyllest til Prince”.

--

NB: Ved stor pågang vil parketten åpnes for salg. Det betyr at 1 rad i amfi blir rad 6. Dette gir ingen forringelse for utsyn mot scenen.