Back to All Events

The Dogs på Gamlebyen Kulturhus

ID 18 år| Dørene åpner kl 20.00| Konsertstart kl 22.00

2015 var et godt år for The Dogs. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, tredjealbumet deres «Black Chameleon Prayer» ble belønnet med terningkast 5 over hele landet og nominert til Spellemann i klassen rock. I tillegg rakk bandet å spille tett oppimot 100 spillejobber over hele Norge.

 

Normal prosedyre for de fleste andre band ville nok her ha vært å melke suksessen for alt det var verdt, eller i det minste unne seg litt fritid til å sutte på karamellen. Den tiden føler ikke The Dogs at de har. I oktober 2016 - nøyaktig et år etter releasen på "Black Chameleon Prayer" slapp nemlig Oslobandet nå sitt fjerde album "Swamp Gospel Promises». Frontmann, Kristopher Schau, forklarer «hastverket» på denne måten:

 

«Hadde det ikke vært for at folk har jobber, familie og alt sånt, så hadde vi fint kunnet gi ut 2 skiver i året. Vi lager jo låter hele tida. Non stop. Og så putter vi de 10 beste på albumet. Så det er ikke noe hastverk. Det føles mer som en nødvendighet. At materialet må ut mens det fremdeles er ferskt, og før det føles som om huet skal sprenge eller ta fyr. Om noe, så synes jeg heller at det går for sakte.»

 

Foruten Schau består The Dogs av et knippe veteraner fra Oslos rockmiljø med medlemmer fra så forskjellige band som Sweden, Cumshots, The Devil and The Allmighty Blues og Pål Angelskår for å nevne noen.