Back to All Events

RAGA ROCKERS - Brygga Kultursal Halden

Et av landets største, beste og viktigste band kickstarter konsertåret 2017 med en sjelden og eksklusiv klubbturne. I 35 år har Michael Krohn & co gitt sitt hengivne publikum solide doser rock gjennom 12 studioalbum og et hundretalls konserter.

Sommeren 2016 var Raga Rockers et av landets mest populære festivalband, og i disse dager lanseres boken ”The Raga Saga, Historien om Raga Rockers”. I 2015 kom cd- og vinylboksen ”Sannhet på boks”, hvor mer eller mindre hele musikk-Norge, 137 i tallet, hyllet bandet med sine versjoner av deres låter.

Bandet har levert fantastiske konserter i en årrekke og fansen slutter aldri å rope etter mer! Nå er Raga tilbake i rockebyen Halden for å levere varene.

Info:
Dører åpner kl 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Dersom du ønsker å sitte kan du kjøpe billetter til galleriet.