Back to All Events

Backstreets - Kulturhuset Gleng


Backstreets – a tribute to Bruce Springsteen med gjesteartister.

 

Endelig er det kritikerroste Springsteen hyllestbandet tilbake på Glenghuset. Det blir dobbeltkonsert, det blir ståkonserter, det blir rockekonserter sjefen verdig.

Det 10 mann store bandet kan se tilbake på et begivelsesrikt år med festivalspilling på Glommafestivalen og konsert på John DEE i Oslo, for å nevne noe. I tillegg har de hatt med seg Bo Kasper Sundstrøm fra Bo Kaspers Orkester som gjesteartist. Og, som om ikke det var nok har de akkurat spilt med originaltrommis i The E-Street - Vini «Mad Dog» Lopez. Og fra blåserekken til Springsteen fikk de med seg saksofonist Ed Mannion. Og, som om det ikke var nok har bandet også gitt ut en konsertfilm på Blu-Ray.

 

Til konsertene på Glenghuset vil de også ha med seg gjesteartist. Denne gangen har de med seg Jenny Augusta på Seeger Sessions låter. Det blir garantert liv!  Med låter som blant andre «Drit og dra" og "All your friends are dead" gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015. Hun var en favoritt blant dommerne hvor hun fikk mye skryt for sin særegne stemme og morsomme tekster. «Drit og dra» har blitt strømmet over 140 000 ganger og har ført til et samarbeid med Universal Music samt flere konserter på store festivaler som Trollrock, Rootsfestivalen og Tømmerstock.

 

Backstreets – a tribute to Bruce Springsteen er 10 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. De spiller sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “High Hopes” (2014). I tillegg har de også et eget sett med sanger fra Seeger Sessions.

 

Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert.

Det er nettopp dette de tilstreber seg – å gi deg en fantastisk konsertopplevelse.

Les mer på: http://www.springsteentribute.com/

Bandet er fra Sarpsborg og består av:

Frederik Bjørnstad – vokal, gitar

Thomas Kjøniksen – gitar, kor

Pål Øyvind T. Nordengen – trommer

Lars-Martin Torp– bass

Alf Jørgen Eriksen – piano, fele, kor

Henrik Brusevold – orgel, trekkspill, kor

Ole Andreas Børsting – sax, kor

Sigurd Evensen – trombone

Espen Olsen – trompet

Jørn Krogfoss – trompet

Alle foregående konserter med Backstreets har blitt utsolgt så her kan det lønne seg å være tidlig ute med å kjøpe billett.

HUSK: Dette er ståkonsert og fullt trøkk!

Earlier Event: February 3
Knut Anders Sørum - Askim kulturhus
Later Event: February 3
RAGA ROCKERS - Brygga Kultursal Halden