Back to All Events

VERONICA MAGGIO SUPP. INE HOEM - Brygga Kultursal Halden

Den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener. I løpet av februar 2017 tar hun turen til 8 norske byer, og det hele starter på Sentrum Scene 4. februar!

- "Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at en av Nordens beste popartister drar på Norgesturne! Maggios konserter er på absolutt toppnivå og vi forventer et høyt energinivå, en hitkatalog uten sidestykke, allsang og dans!” - Knut Sannes, ansvarlig arrangør, Atomic Soul.

Veronica Maggio fikk sitt gjennombrudd med albumet «Och Vinnaren är..» i 2008. Hitlåten «Måndagsbarn» fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», Snälla min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor.

Tidligere i år slapp hun sitt femte studioalbum ‹‹Den förste är alltid gratis›› der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og årets høydepunkt kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at hun ble kåret som “Årets Live Act” av (svensk) P3 i 2015.

Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser.

Ine Hoem:
Nylig slapp Ine Hoem førstesingelen «Moonbird» fra sitt kommende album som slippes 10. Februar neste år. Nå er det også klart at hun blir med Veronica Maggio ut på turne samme måned. 
Ine Hoems stemme treffer deg rett i hjertet. Hennes vokalsterke sound henter elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Det kritikerroste albumet “Angerville”, med singelen “This Year”, ble sluppet vinteren 2015, og fikk mye radiotid. Låten er også plukket opp og brukt i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.
Det siste året har hun tilbragt i studio på Gotland, Sverige sammen med produsenten Tobias Fröberg (Ane Brun, Loreen, Anna Bergendahl) og musikerne Lars Skoglund (Lykke Li) og Robert Elovsson (Robyn).
Resultatet av arbeidet har blitt albumet “Moonbird” som slippes 10. februar 2017. Med “Moonbird” gjør Ine Hoem et dypdykk i en mørk eventyrlig verden, med Kate Bush og Lykke Li som referanser. 

Earlier Event: February 18
JUST CONSERVED - Kulturhuset Gleng
Later Event: February 19
Ørje's store fiskepris