Back to All Events

EN KVELD MED ÅSNE SEIERSTAD - Litteraturhuset Fredrikstad

Mandag 13. februar 2017
Klokken : 19:00 - 20:15

Pris: 100,–
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

En oktoberdag i 2013 kommer ikke Ayan og Leila, to søstre fra Bærum, hjem slik de pleier. I stedet er de på vei til Syria. Faren reiser etter i et desperat håp om å redde sine døtre ut av krigshelvetet. I To søstre forteller Åsne Seierstad familiens historie og prøver å forstå.

Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom som vokser opp i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila? Hør den utrolige historien om to ungjenter fra Bærum som reiser til Syria og en desperat far som forsøker å finne dem.

Åsne Seierstad er journalist og forfatter, med internasjonal suksess. Bokhandleren i Kabul ble en enorm suksess, og lå på New York Times bestselgerliste i over ett år.

Møt Åsne Seierstad i samtale med Kjell Jørgen Holbye.