Back to All Events

Pil & Bue på Gamlebyen Kulturhus

ID 18 år| Dørene åpner kl 20.00 |  Konserten starter kl 22.00

Pil & Bue er en spennende og energisk duo fra nord og består av Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos. Bandet startet opp i 2013, har gitt ut 2 album og har opparbeidet seg et rykte som et strålende liveband. Musikken spenner seg fra melodiøs pop til hard progrock, særpreget av en storslått vokal som gir deg gåsehud mellom tærne.

Bandet har fått glimrende kritikker og man kan bl.a lese:

 

«Duoen har kort fartstid, men har allerede rukket å sementere et uttrykk som er både egenartet, vitalt og etterlengtet. Tenk The Mars Volta, Radiohead, Kyuss og Biffy Clyro i en smørje. Høres ikke det gøy ut?»

- Torgrim Øyre, Dagbladet

«Denne nordnorske duoen låter som et fullformat band. Petter Carlsen og Aleksander Kostopoulos fikser det utrolige på egenhånd. Det gjelder også live. Låten ‘Shakkakakka er et mektig kapittel i norsk musikkhistorie, det kan ikke forklares -komposisjonen må høres! Dette albumet beveger meg på så mange måter og kan vanskelig beskrives. Pil & Bue bør bli allemanseie. For meg er dette musikalsk terapi av ypperste sort.»

 - Stig Ødegaard, Scream Magazine (Topscore VI)