Back to All Events

JAN EGGUM - Litteraturhuset Fredrikstad

Fredag 10. februar 2017
Klokken : 20:00 - 22:00

Pris: 375/770
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Med låter som På an igjen, Heksedans, En natt forbi, Kor e alle heltar hen, Mor eg vil tilbake og Rykte fortellerhar Eggum sunget seg inn i hjertene våre.

I samarbeid med restaurant Fabel tilbyr vi showpakke denne kvelden. Velger du å kjøpe konsert med middag får du fire småretter fra Fabels nye konseptmeny før konserten i Egalia. Middagen starter 17.30 og konserten starter 20.00.

Earlier Event: February 10
Susanna - Konsert - Moss Kirke
Later Event: February 10
Pil & Bue på Gamlebyen Kulturhus