Back to All Events

Gospelfest med Samuel Ljungblahd og Gospelkoret INC. - Askim kulturhus

SAMUEL LJUNGBLAHD fikk sitt store gjennombrudd da han i det svenske kongebryllupet fikk hele det europeiske hoffet og millioner av TV-seere til å danse til ”Joyful Joyful”. Med eller uten kongekrone, Samuel er uten tvil kongen av gospel og soul i Skandinavia. De siste årene har han turnert året rundt, og med Norge som sitt andre hjemland, har han sunget her flere ganger. En konsert med Samuel er en salig kombinasjon av hjerte, Gud, ekte gospelfeeling og engasjement. Du blir garantert revet med! Samuel har flere soloskiver bak seg, siste utgivelse var The Psalmist fra 2015.
I flere år har Samuel støttet Star of Hopes skolearbeid på Haiti. På denne konserten vil han gi et innblikk i arbeidet han brenner for – og samtidig gi deg muligheten til å bli med i arbeidet.

Gospelkoret INC ble startet i 2006 av Leif Ingvald Skaug.
Helt siden starten har koret fått gode kritikker, og beskrivelser som strålende og imponerende er ikke uvanlig. Sterke solistprestasjoner og mye liv og dynamikk kjennetegner konsertene.
Koret består nå av nesten 20 sangere og band.
Koret har hatt konserter i inn- og utland, og har blant annet gjestet Island, Wales, England, Sverige, Nederland og mange steder i Norge.
I de senere år har det blitt opptredener sammen med Per- Erik Hallin, Angela Primm, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Evie, Russ Taff, Solveig Leithaug, Christian Ingebrigtsen, Inger Lise Rypdal, Ole Børud, Jan Groth, Samuel Ljungblahd, Grethe Svensen og flere andre.
Repertoaret i Gospelkoret INC spenner seg fra eget materiale til blant annet Andrae Crouch, Kurt Carr, Kirk Franklin og Fred Hammond.