Back to All Events

En humoristisk aften med Erik Mogeno - Verdensspeilet

En humoristisk aften med Erik Mogeno er som tittelen så greit gir uttrykk for. Nemelig, en aften med mye humor. Hovedpersonen Erik Mogeno reiser landet rundt og underholder med sin buktalertalent som tok han nesten til topps i Norske Talenter på Tv2 ikke bare en gang, men to ganger. Hans måte å gi liv til sine humoristiske karakterer er det ikke mange av i dette landet. Så vil du oppleve en av Norges desidert beste buktaler, samtidig som du får trimmet alle lattermusklene. Ja da er Verdensspeilet i Fredrikstad stedet Lørdag 04. November kl. 19:00.

Han besøkte et utsolgt Verdenspeileit i Fredrikstad i 2015, da med showet sitt ”Du Skal Bli Pappa!. Så skal du sikre deg billetter, vær rask. KUN 150 BILLETTER TILGJENGELIG.

Earlier Event: November 4
Peffkurs 1 - Solbukta
Later Event: November 4
Kari Bremnes - Parkteatret i Moss