Back to All Events

Peffkurs 1 - Solbukta

Bli med på kurs, du også!
Meld deg på til din leder innen torsdag 26. oktober.

VI inviterer herved alle de som vil bli og er patruljeførere og assistenter i Fredrikstad krets til første av tre kurs, de andre to kursene kommer i 2018. Her lærer du mer om hva speiding og ledelse er, samtidig om du får en fin sjanse til å bli kjent og ha det gøy sammen med 60 andre fra Fredrikstad.

Stedet:
Solbukta Ungdomssenter, Øyenkilen, Onsøy, hvor vi sover og spiser innendørs.

Dato, pris og pakkeliste:
Oppmøte Solbukta 3/11 kl. 1800
Henting Solbukta 5/11 kl. 1300
Kurset er betalt av kretsen, inkl. mat.
Ta med sovepose, laken, innesko, inne– og uteklær, ekstra skift, lommelykt, skrivesaker, speiderskjorte og skjerf, toalettsaker og hvis du bruker faste medisiner, husk disse. Snacks og brus behøver vel ikke nevnes, for det tar du vel med uansett…
Vi sees!