Back to All Events

Vinsmaking - Den Gamle Kommandant på Fredriksten Festning i Halden

Opplev en magisk vinaften i rustikke omgivelser inne på Fredriksten festning i Halden. I indre festningsområde ligger den koselig kafeen "Den Gamle Kommandant". Fantastiske omgivelser med nydelig 1700-talls arkitektur, brostein, og ikke minst den flotte utsikten ned til Halden by. 


Nyhetsbrev

fra Den Gamle Kommandant - Oktober 2017

 

Vi takker for besøk hos oss i løpet av de siste månedene, og her kommer et nyhetsbrev fra Den Gamle Kommandant i Halden.

Vi overtok kaféen i januar med i hensikt å holde åpent hver dag. Det har vært viktig for oss å kringkaste dette, for å gjøre lokalbefolkningen klar over at man kan ta turen innom oss hver dag i uka.

Vi har gjennomført noen små forandringer  i kaféen, men  har beholdt og forsterket den koselige atmosfæren som folk setter veldig stor pris på. Det er hyggelig med alle fine tilbakemeldinger på dette. I tillegg til daglig kafe-drift er vi  også vertskap for mange forskjellige arrangementer…….konfirmasjoner, minnestunder, burdagsfeiring,  familie- og vennefest mm. Også her har tilbakemeldinger vært utrolig positive, og vi skal selvsagt fortsette i samme ånd. 

Vi registrerer at det er økende besøk hos oss, noe vi er takknemlige for…..uten gjester (og gode ansatte) blir det ingen kafé-drift. 

 

Dette har vi på programmet fremover :   Alle bestillinger skjer via post@dengamlekommandant.no

 

 27 og 28 okt.: 

En fire-retters helaften med Taube.

 Konsert og en 4-retters gourmetmiddag med Dag Brandth,  Frank Skovrand  og Arne Nygård. 

Pris Kr 850,-

 ———

 29 okt.:

Vinsmaking

winemakers-195058.jpg

 Det er duket for husets første ( og forhåpentligvis ikke siste) vinsmaking. Vi tilbyr enkel fingermat/kanapéer under vintsmaking på 6 forskjellige viner. Dette under regi av Philipe Jury (eksportsjef fra BOISSET) og Emil Andreas Engh fra Norwegian Beverage Group. 

Pris Kr 450,-

 ———

 24-26 nov.: 

Julemarked på Festningen.

 ————

 1,2,8,9,15,16 des.:

Julebord

 ..på norsk-engelsk vis med underholdning av Eirik Grøtvedt & Eirik H Stømner

Det beste fra det norske og engelske julekjøkkenet, samt forestillingen “En tenor, en pianist og litt jul”

Kr. 650,-

 

Vi har mer nytt å by på etter nyttår! Det sparer vi til neste nyhetsbrev.

 Mvh

 Dag & Adrian

Den Gamle Kommandant