Back to All Events

Viser, blues og Bob Dylan - Lilles 2.etasje

Viser, Blues og Bob Dylan» består av akkurat det. Viser/sanger fra begge sider av Atlanteren, en dose blues og en god porsjon Bob Dylan. Jon Petter Hansen (vokal, gitar og munnspill) spiller sammen med Eirik Larsen (kontrabass) i jazz/bluesbandet Kind Of Blue. Jon Petter og Håvard Minge (gitar) spiller sammen i Bluemixx Bluesband. Her slår de seg sammen og får spilt musikk de brenner for, men ikke får spilt i bandsammenheng. Bluesen er jo en fellesnevner for disse tre, så den må få være med! Trioen har tidligere hatt flere konserter under denne tittelen (mest på Café Galeien fra 2011-2015 og på Lille mat- og vinhus i fjor) og fått gode tilbakemeldinger.

Hjertelig velkommen til en trivelig kveld både musikalsk og sosialt!

Med: Jon Petter Hansen, Håvard Minge og Eirik Larsen

 

Matservering fra kl 18.00 til kl 20.00.

Earlier Event: October 27
Den lille havfruen - Speilet