Back to All Events

Fellestrening: Søksglede i Fredrikstad

I en travel hverdag er det ofte vanskelig å få opprettholdt jevnlig trening med hunden sin hvis man ikke har et kurs eller annen fast trening å delta på. Mange som har gått på kurs hos oss har etterspurt videre treningsmuligheter etter kursets slutt, for lettere å kunne opprettholde og videreutvikle egentreningen etter kursets slutt. Vi tester derfor ut et nytt tilbud med tilrettelagt fellestrening med instruktør tilstede hver onsdag. Tilbudet gjelder for de som tidligere har deltatt på søkskurs (Nosework, Smeller, spesialsøk) hos Hundeglede.

Treningen er i hovedsak ment å være en form for egentrening, med instruktør tilstede, men vi vil på alle fellestreningene ha et opplegg klart, i form av en treningsplan for kvelden, hvorav det vil bli ulike temaer fra gang til gang. Instruktør vil være tilgjengelig for spørsmål, samt videre individuell veiledning under treningen.

Skriv gjerne i arrangementet eller på PM til oss i forkant dersom det er noe spesielt du vet du ønsker veiledning eller hjelp til.

Fellestrening koster kr 100 pr. trening (betales med kort ved oppmøte).

OBS!! VIKTIG!! 
For at vi skal kunne planlegge fellestreningene er det viktig at vi vet hvem som kommer, så:
DERSOM DU ØNSKER Å DELTA PÅ DENNE TRENINGEN: GI BESKJED VED Å KOMMENTER I TRÅDEN "Hvem kommer?" INNE PÅ ARRANGEMENTET, eller send en PM til Hundeglede, og gi beskjed på den måten. (Det vil være ett "arrangement" her på FB for hver trening.)

Adresse: Furuveien 7, 1621 Gressvik. Parker ved hekken! 

Håper vi sees til en hyggelig treningskveld!

Velkommen! :-)

Later Event: October 25
Inspirasjonskveld - Montér