Back to All Events

Releasekonsert: Silje Andersen

Silje Andersen er en ung, engasjert rapper som inntar St.Croix-Huset og fyller det med meningsfulle tekster rundt temaet «Sammen». Hun har jobbet med dette prosjektet i over ett år, og har fokus på at mennesker skal slippes fri fra de lenkene vi har laget oss. At alle er forskjellige, men like mye verdt. 

Silje debuterte som 15 åring og har sluppet flere singler blant annet Innrømmelsen & Begjær. Hun slipper sitt andre album "Flokken min. Flokken din." i August. Silje har blant annet varmet opp for Kaveh og Lars Vaular, og er med som leder og rapper for St.Croix-Kollektivet. I 2016 ble hun nominert til Frederikprisen og har spilt på en rekke arrangementer og konserter opp igjennom.

Later Event: October 20
Quiz på Vellet! - Engelsviken vel