Back to All Events

Bydalskveld på Gjærhuset

Bydalen vel inviterer til hyggelig og informativ kveld på Gjærhuset. Lars Ole Klavestad forteller om stedsnavn i vårt nærområde, og kommunens planavdeling vil snakke om revidering av kommuneplanens arealdel:

Fredrikstad vokser, og det er mye spennende på gang i Norges mest attraktive by! Byggeprosjekter på Cicignon og Værste, ny jernbane og andre utbygginger endrer byen. Kommunen jobber med revidering av kommuneplanens arealdel – dokumentet som styrer mye av det som skal bygges i Fredrikstad de neste årene. Kommunen kommer til Gjærhuset for å informere om arbeidet. 

Lars Ole Klavestad forteller om betydningen og historiene om stedsnavnene i Bydalens nærområde. Lars Ole Klavestad er forfatter, billedkunstner og landskapsarkitekt, og er blant annet kjent for bøkene han har utgitt om arkitektur og stedsnavn i Fredrikstad og omegn. 

Dørene åpner 1830. Programmet begynner cirka 1900. Baren er åpen med alle rettigheter. Gratis inngang. Ta med familie og venner!

Earlier Event: October 19
Quiz - Magasinet