Back to All Events

Regnbuen: en litt sunnere kveld - Interstation

Regnbuen er Skeiv Ungdom Østfold sitt tilbud, og er en møteplass for deg under 30år.

Denne kvelden serverer vi grati frukt og grønt til våre besøkende, og vi velger å holde salget av godteri/is stengt - nettopp fordi vi vet at ett sunt kosthold er viktig for både fysisk og psykisk helse!

Vi har på regnbuen fokus på ett rusfritt fellesskap, som er inkluderende og mangfoldig på tvers av kjønn, alder, identitet, seksualitet, sosial bakgrunn og etnisk bakgrunn - og du kan komme hit akkurat slik du er!

På regnbuen byr vi på gratis kaffe/te, samt at det er muligheter for å kjøpe seg enkel snacks og mineralvann på stedet - vi ber om at drikke ikke medbringes, men kjøpes hos oss da dette er med på å dekke husleie for lokalene. 

Når du kommer til adressen vår ringer du på ringeklokken merket: Kråkerøy ung/SkUØ, og vi åpner døren.

Våre lokaler er dessverre ikke universellt utformet, dvs: ingen heis i bygget - og lokalet ligger i 2.etg.

Vi håper at du kan trykke 'skal/attending/deltar' som du kommer, slik at vi har litt oversikt - selvom dropin er mulig! :) 

Hvis du har spørsmål, eller om vi kan gjøre noe for at det skal bli enklere for deg å delta - send oss en facebookmelding, epost (ostfold@skeivungdom.no) eller ta kontakt på telefon (41143143) så tar vi en prat!

Ps! Arrangementet har ''hemmelig'' gjesteliste, så kun vi som arrangør kan se at du trykker skal/attending/deltar!

Earlier Event: October 16
Kromi Mammatrening
Later Event: October 16
Ashtanga Yoga advanced - TOG Yoga