Back to All Events

Guttas sangbok - Lilles 2.etasje

Matservering fra kl 18.00 til kl 20.00.

GUTTAS SANGBOK

Med et mangeårig samboerskap blant annet gjennom båthusrevyene, møtes Pål Nielsen, Inge Ulrik Gundersen og Roger Amundsen for å bla i egen sangbok. Den inneholder egenproduserte sanger som har vært brukt både i revyer og på egne plater fra årtusenskiftet og frem til nå.

Pål og Roger står bak brorparten av sangene fremført av Fredrikstadguttane, mange av dem også spilt inn på de to platene til Fredrikstadguttane: ”Døm beste låtane” og ”Døm neste låtane”. De to kan også skryte av å ha blitt spilt fra rådhusklokkene - hvor ”Snekka opp ælva” fikk en klangfull sommer i 2016.

Inge Ulrik har også levert sangbidrag til revyene, hvor han i tillegg spiller bass. Men ved siden av bidrag til andres plater, har han gitt ut ikke mindre enn fem egne album de siste åra: ”Tøffelhelt”, ”Fristelser”, ”Søt musikk”, ”Sommerviser” og ”Respatexas”. De har alle fått mye spilletid på riksradio gjennom NRK.

Til sammen er det en rikholdig og variert sangbok gutta skal dykke ned og bla i.