Back to All Events

Ashtanga Ledet Primary - YOGA I Gamlebyen - Adi Shakti Studio

Velkommen til Ledet Primary - Drop in 🔷

Dette er en time hvor det ledes gjennom hele førsteserien (Primary Series) på tradisjonell måte. 

Timen har lite fokus på teknikk og selve utøvelsen av stillinger, men til gjengjeld mye fokus på riktige vinyasa-tellinger, flyt og tempo. 

Asanas renser, styrker og gir fleksibilitet til kroppen. Vinyasa betyr synkronisering av pust med stillinger. Varmen som skapes gjør blodet både varmt og tynnere. Det oppvarmede blodet beveger seg lettere gjennom alle kroppens organer og fjerner slagstoff og "urenheter", dette kommer ut av kroppen gjennom svette som oppstår i løpet av praksisen. 

Dersom du ikke har vært med på Ledet Primary før, anbefaler jeg deg å bli med! Dette er en time man blir ordentlig varm og virkelig får kjent på Ashtanga yogaens meditative effekt, siden man ikke "rekker" å tenke.

Timen egner seg for de som har praktisert Ashtanga yoga tidligere. Man kan fint komme selv om man ikke vanligvis gjør hele serien. For dere som ikke går videre etter Navasana blir sittende frem til de avsluttende stillinger. 

Timen er gøy, lærerik og utfordrende, og jeg håper så mange som mulig ønsker å bli med!

Timen tar ca 90 minutter.

Pris : For elever som er påmeldt kurs 150, andre 200.

Bindende påmelding gjøres ved å trykke attending og skrive til meg via FB eller mail. 

Gleder meg, vi sees!

Later Event: October 14
Kraftverket DRAR PÅ LEIR