Back to All Events

Jazzaften med Eivin Sannes, Johnny Lauritzen & Tor Ivar Andreassen - Lille mat- og vinhus

Vi gleder oss over og få besøk av disse solide norske jazzmusikerne denne høstfredagen! Pianisten Eivin Sannes har spillt med de fleste store jazznavn i Norge, og er stadig og høre på hr.Nilsen i Oslo når de går tilbake til sine jazzrøtter der! Trompetist Johnny Lauritzen er også godt kjent for jazzelskere i Norge, og har valgt og flytte til Fredrikstad mye pga.østfolds blomstrende jazzmiljø, ikke minst pga.Tamburens jazzklubb! Tor Ivar Andreassen kjenner alle som har et bein innenfor det voksne musikkmijø i østfold! Lang fartstid som leder av Fredrikstad storband, vært en del av Oslo filharmoni orc., og utallige andre musikalske sammenheng. Dette er jazz på sitt beste!! Velkommen bill.Fredrikstad kino