Back to All Events

PROGRAMMER DEG TIL MER ENERGI I HVERDAGEN - Litteraturhuset Fredrikstad

Mandag 30. januar 2017
Klokken : 17:00 - 19:00

Pris: 285
Sal: Thygesen
Arrangør: Olss begeistring 

Mentaltrener Vibeke Olss holder foredraget «Ser du verden med riktige briller?»

Ved hjelp av fargerike plakater, morsomme briller, kongler og sitroner kan du lære hvordan du selv på humoristisk vis, kan utfordre og endre din egen tenkemåte, din atferd og dine holdninger. Slik at du fyller på med massevis av motivasjon til å kunne lage deg selv en knall start på 2017.

I et samfunn hvor alt er i endring, gjelder det å være seg bevisst hvordan en kan påvirke både seg selv og andre i hverdagen. Det gjelder å ta mentalsjekken innimellom. Kjenne etter hvor man er, og om noe kan eller bør justeres.

Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun har selv gått fra minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, til i dag å være en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun lever etter de samme prinsippene hun lærer bort og er i dag en troverdig foredragsholder og mentaltrener for idrettsutøvere og mange andre.

Sagt om Vibeke:

«Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor, og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen».
«Vibeke har mye energi, er modig, troverdig, tilstede, morsom, verdifokusert, tydelig, er en gledesspreder, har selvinnsikt, er sprudlende, inspirerende og god til å formidle».

Alle kan ha glede av en dose med Olss Begeistring, og du om du vil, så finner du mer informasjon på www.olssbegeistring.no.