Back to All Events

The Beatles 1966 - Askim kulturhus

Kjempesuksessen fortsetter!

En av Oslo Konserthus’ største suksesser gjennom tidene fortsetter inn i Beatles-året 1966. Med basis i samme besetning som i de tre første forestillingene (’63-’65), kan vi garantere et fyrverkeri av en oppsetning, med flott musikk og mye humor. Tom Mathisen er igjen med som fortelleren (og kanskje også andre roller?), og Norges grand old rocker, Trond Granlund, er med og skaper den autentiske 60-tallsstemningen.

Denne kvelden blir publikum tatt med i reisen til The Beatles helt fra starten og frem til og med det grensesprengende 1966-albumet Revolver og singlen Paperback Writer/Rain. Fifty Years Ago Today oppsummerer med både publikums og egne live-favoritter fra serien Alt fra The Beatles ’63-’65 – ikke så ulikt måten The Beatles selv gjorde det på dette året med samleplaten A Collection Of Beatles Oldies (But Goldies!).

Mer enn 30 låter presenteres av fantastiske musikere og vokalister, og det er bare å la seg rive med. Bli med tilbake til det siste året supergruppen The Beatles selv spilte live, men også året som mer enn noe annet viste deres enorme spennvidde som låtskrivere og musikere. Opplev ytterpunktene som strekker seg fra Yellow Submarine til Taxman, og fra Eleanor Rigby til Tomorrow Never Knows.

Earlier Event: January 27
Paal Flaata - Parkteatret
Later Event: January 27
Kristian Jørgensen - Kulturhuset Gleng