Back to All Events

MØT JASON «TIMBUKTU» DIAKITÉ - Litteraturhuset Fredrikstad

Torsdag 19. januar 2017
Klokken : 19:00 - 20:15

Pris: 100,– 
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

På leting etter sine røtter graver Jason «Timbuktu» Diakité i en familiehistorie strekker seg fra slaveriets USA til «folkhemmets» Sverige. En dråpe midnatt er en fortelling om opprinnelse, identitet, motstand, rasisme og lengselen etter tilhørighet.

Den svenske rapperen «Timbuktu» er en av  Nordens største artister. Nå debuterer han som forfatter og forteller sin historie.  Jason «Timbuktu» Diakité er ikke bare artist. Han har også engasjert seg i kampen mot rasisme og annen urettferdighet, både gjennom sine sangtekster og som debattant.

Du møter han i samtale med Mina Hadjian.

Jason Timbuktu Diakité er svensk rapper, komponist, låtskriver, aktivist og programleder. Timbuktu har gjennom hele 2000-tallet vært en av Nordens mest kjente rappere.

 

 

 

 

Mina Hadjian er journalist og radioprater. Programserien til Hadjian på P3 var en av NRKs mest suksessfulle satsinger mot en målgruppe utenfor veletablerte sosiale lag. Før tiden i NRK var hun produsent/regissør i MTV Europe i London. Hun har også jobbet i Kanal 24 og NRJ. Mina er i dag daglige leder og redaktør for Røverhuset som lager radio med innsatte i Halden fengsel.

Earlier Event: January 19
Sparta - Frisk Asker - Sparta Amfi