Back to All Events

DNBEs Nyttårskonsert 2017 - Parkteatret

Det Norske Blåseensemble sørger for nok en musikalsk start på året når de besøker Parkteatret 13. januar med sin tradisjonelle nyttårskonsert.

Konserten består av klassiske perler med hovedvekt på wienerklassisismens fremste representant Wolfgang Amadeus Mozart, godt krydret med flere av romantikkens mestere.

Under ledelse av dirigent Per Kristian Skalstad er orkesteret stolte av å presentere to solister på konserten: hele Norges stjernesopran Solveig Kringlebotn og Moss sitt eget sangtalent Sandrine Schau.

Konferansier: Erik-André Hvidsten

Solveig Kringlebotn

Det Norske Blåseensemble er stolte av å presentere sopranen Solveig Kringlebotn i Nyttårskonserten 2017. Hun er blant de internasjonalt mest kjente norske musikere – uansett sjanger.

Kringlebotns omfattende karriere i inn- og utland er imponerende. Blant annet har hun vært trekkplaster ved de prestisjetunge festivalene i Edinburgh, Glyndebourne og Salzburg. Hun har opptrådt med Berlinfilharmonikerne på Hollywood Bowl og BBC Promenade Concerts, og ved ledende operahus som Covent Garden, Pariseroperaen, La Scala og Wiener Staatsoper.

For sitt arbeid har hun gjennom årene mottatt en rekke priser og utmerkelser. I 1998 vant hun Spellemannsprisen for albumet "Black Roses". I tillegg er hun tildelt Anders Jahres kulturpris, Norsk Kulturråds ærespris og Lindemansprisen.

Later Event: January 13
AURORA - ØSTFOLD EKSKLUSIV