Back to All Events

AURORA - ØSTFOLD EKSKLUSIV


NY DATO 13. JANUAR. Alle billetter beholdes. Ønskes refusjon ta kontakt med Ticketmaster på 815 33 333.

PRESSEMELDING

På grunn av noe lengre restitusjonstid etter operasjonen enn forventet, har Aurora i samråd med lege, bookingbyrået Standing Ovation og lokal arrangør besluttet å utsette den planlagte turnéstarten i Halden i kveld. Ny dato for denne konserten blir 13. januar 2017. NB : Kjøpte billetter gjelder eller kan refunderes på utsalgsstedet.

«Prøvde å se om jeg kunne hoppe. Det var viktig. Det fikk jeg til uten at det gjorde veldig vondt men er veldig lei for å si at jeg må avlyse i Halden i kveld. Jeg trenger en dag til før kroppen er klar til å stå på en scene! I morgen er jeg klar. Det føles deilig å ikke måtte avlyse mer. Jeg har gledet meg sånn til denne uken! Håper det er snø i alle byene vi skal besøke. Gleder meg som en julegris» 

-AURORAREFUSJON:

Hvis man ikke har mulighet til å benytte billetten sin, kan man få refundert billetten sin innen 30.des.
Billetter refunderes på samme utsalgssted som du kjøpte billettene. For billetter kjøpt på Narvesen og 7-Eleven, må du oppsøke en av disse for refundering (trenger ikke være samme butikk som du kjøpte billettene i).
Billetter kjøpt via telefon 815 33 133 eller på billettservice.no, refunderes ved å ringe 815 33 133. (Åpningstider: mandag-fredag 9-16, lørdag 10-14) Billetter betalte med kort på telefon eller Web, refunderes tilbake til kortet som er belastet ved kjøp.
SISTE FRIST FOR REFUNDERING: 30.desember 2016
NB! Serviceavgifter refunderes ikke.


Dette er en ståkonsert, i tillegg til noen sitteplasser. Galleriet er utsolgt. 
Fri alder begge steder. Vi gjør oppmerksom på at det er alkoholsalg. 

For første gang i Halden og eksklusivt i Østfold!

Bergen er kjent for sine syv fjell. Men ingen når høyere enn Aurora. Hun har nettopp landet et fjellstøtt album og rocker fulle scener her hjemme og i USA. Snart står resten av verdenfor tur. Nå har Brygga kultursal Halden gleden av å presentere stjerneskuddet som eneste by i regionen.

Det har vært en fin innhøsting for Aurora, med de beste terningkastene fra et samlet media. Når alle låtene denne unge og fascinerende singer-songwriteren leverer overgår hverandre ligger det noe mer enn bare nok en ungpikes platedebut i støpet. Her får vi som lytter en stor dose med elektropop, synth, detaljrikdom, fiffige grep, rytmer, finfine tekster og en tydelig leveranse av god musikk uansett genre, men ikke minst musikalsk glede.

Et yndig vesen, en sjelden stemme og ei ung jente som er moden for alderen vet å levere varene som gjør konserten til en stor opplevelse. Både Aurora og konsertene hun holder er så mangefasseterte og rike på uttrykk at man kjenner det bobler i hele kroppen. Det fascinerende uttrykket av melankoli og gode, lykkelige følelser er ganske unikt, men så gjennomarbeidet at man sitter igjen med en dyp respekt for musikken og Aurora, som begår noe som sjeldent som nye veier i et allerede godt opptråkket landskap. Dette er elektropop som det skal være, med en melodiøsitet som erobrer de fleste.