Back to All Events

Kulturnatt Fredrikstad 2016 - Fredrikstad

Fredag 9. september arrangeres Kulturnatt Fredrikstad 2016.

Publikum vil denne kvelden og natten få oppleve bredden av byens kulturliv, med blant annet dans, teater, konserter, filmvisninger, kunst, historiske vandringer - og mye mye mer. Kulturnatt Fredrikstad skal vise frem bredden og det mangfoldet av kulturtilbud og opplevelser som finnes i den fine byen vår, alt innenfor rammene av en høstkveld, der kulturaktørene selv definerer innholdet.
 

175429103

Kulturnatt Fredrikstad ble arrangert for første gang i 2015, som del av opptrappingen til byjubileet Fredrikstad 450 år som er i 2017. Kulturnatt Fredrikstad 2015 vant prisen i kategorien «Årets utmerkelse» under Frederikprisen i januar i år. Prisen ble delt ut av Torvbyen.
 

178633925

Alle byens kulturinstitusjoner er invitert til å delta, være seg offentlige eller private, foreninger og andre aktører. Arrangementet er et samarbeid mellom aktører i byen; kulturaktører, institusjoner, arenaer og organisasjoner i Fredrikstad
 

For påmelding og mer informasjon om Kulturnatt 2016, se meny til høyre.

Kulturetaten i Fredrikstad kommune er ansvarlige for Kulturnatt Fredrikstad.

Earlier Event: September 9
Barnas allidrettsdag - Kulåsparken
Later Event: September 9
Frederikfesten 2016 - Fredrikstad