Back to All Events

HANS OLAV LAHLUM: BRITISKE STATSMINISTRE - Litteraturhuset i Fredrikstad

HANS OLAV LAHLUM:

BRITISKE STATSMINISTRE

Onsdag 7. september 2016
Klokken : 19:00 - 20:00

Pris: 100
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

 

Storbritannia har nettopp fått sin andre kvinnelige statsminister Therese May, og er på vei ut av EU etter folkeavstemning. Gjennom portretter av Storbritannias statsministere fra de siste 115 årene går ferden fra verdens største koloniimperium på overgangen fra 1800-tallet, via to verdenskriger og en kald krig på 1900-tallet, frem til vårt århundres finanskrise og krig mot terror.

I denne boka om britiske statsministre inviterer Hans Olav Lahlum og medforfatterØivind Bratberg oss med på en sjeldent spennende og lærerik reise i vår tids politiske historie. En godbit for alle med interesse for historie, politikk eller mennesker.

Later Event: September 7
Chippendales - Blå Grotte